top of page

Ervaringen


 
 
'Je kan werkelijk álles met haar delen, niets is raar.' 
 
Door haar ijzersterke manier van doorvragen vond ik de kern en ontstond er een vertrouwensband waardoor ik mijn droom kon waarmaken. Het zijn emotioneel heftige sessies, maar Ruz ziet en hoort je ècht. Je kan werkelijk álles met haar delen, niets is raar. 
Chantal van Ophuizen

'scherp, doortastend, empathisch, liefdevol'

Ik ken Ruz als een scherp, doortastend, empathisch, liefdevol en enthousiast mens. Ze heeft innige belangstelling voor hoe het met je gaat. Ze is in staat om met een paar rake vragen dingen aan het licht te brengen, waar je je zelf niet van bewust was. 
Wim Jongedijk 

'Ik kwam nergens mee weg. En dat was precies wat ik nodig had'
 
Een coachingsgesprek met Ruz inspireerde mij een aantal jaar geleden om de sprong in het diepe te wagen en het ondernemerschap volledig te omarmen. Ruz is scherp, vraagt door en laat niet los terwijl ze een veilige, warme ruimte creëert om te verkennen en reflecteren. Ik kwam nergens mee weg. En dat was precies wat ik nodig had om tot inzicht te komen en met hoofd en hart een aantal besluiten te nemen.  
Your critical friend' vind ik een perfecte beschrijving van wat ze doet. Recht door zee en liefdevol tegelijk.
Mariëlle Hornstra

'Ruz is geen coach met fluwelen handschoentjes aan.'

In mijn functie als coördinator bij COC Limburg vroegen we Ruz om groepen in een kwetsbare, onzekere tijd in hun leven meer weerbaar te maken. Ruz is geen coach met fluwelen handschoentjes aan. Haar benadering kan 'hard' zijn en ze graaft door. Toch voel je dat dit met respect gebeurt. Ze is duidelijk, helder en eerlijk. Hierdoor wekt ze vertrouwen, wat weer zorgt voor resultaat. Ik heb mensen die teruggetrokken en onzeker waren, voor mijn ogen zien veranderen in een zelfbewust persoon. Daarnaast is deze vrouw, als persoon, ook een bijzonder, lief en aardig mens, bij wie ik me altijd op mijn gemak voelde.
John Niessen

 
 
'daadkrachtig en zonder oordeel 
 
Ik prijs mezelf gelukkig dat ik intensief met Ruz heb samengewerkt. We nodigden mensen uit om zichzelf minder in de weg te zitten. Ruz is op een liefdevolle manier nergens bang voor. Mocht je nog rondlopen met iets waarvan je graag wilt dat iemand het daadkrachtig en zonder oordeel tegemoet kan treden, dan kun je haar maar beter contacten.
Martijn Galjé
img20201215_15434866.png
'de unieke gave om bij je binnen te komen door je te confronteren met wat ze ziet.'
 
Ruz heeft de unieke gave om bij je binnen te komen door je te confronteren met wat ze ziet. Dat is zo sterk dat je er niet omheen kan. Deze spiegel die zij voorhoudt, waarbij ook gelet wordt op non-verbale gedragingen, is nodig om zelf tot inzicht te komen en stappen te kunnen maken. Door de feedback van Ruz en de oefeningen die we hebben gedaan ben ik mij op een positieve manier veel bewuster van mijn lichaam en uitstraling geworden, waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid.
Tom Bootsma

'de juiste vragen te stellen zonder je te overladen met adviezen en tips'
 
Elk mens gun je het geluk dat je op de kruispunten in je leven weet omringd door mensen die je helpen om de juiste afslag te nemen. Ruz was zo iemand voor mij. Ze creeerde een gevoel van veiligheid en warmte. Gekoppeld aan het vermogen om echt te luisteren en de juiste vragen te stellen zonder je te overladen met adviezen en tips, was het een sessie die me echt verder heeft geholpen.
Tjeu Seeverens

'Omdat ze zo integer is, kun je je makkelijk overgeven aan het proces.'
 
Ruz heeft veel levenservaring en doordat ze zelf haar echtheid toont, durf je jezelf te zijn en wil je ontdekken wat er mogelijk voor je is. Ruz voelt haarscherp aan wanneer ze je moet confronteren en wanneer je juist met zachte hand begeleid moet worden. Omdat ze zo integer is, kun je je makkelijk overgeven aan het proces. Het resultaat van werken met Ruz is dat je op een organische manier, met nieuwe inzichten, durf en energie, het heft in eigen handen zult nemen.
Justine van Diemen
'Dit kan tot heftige momenten leiden, waarna iemand zichtbaar ter plekke opbloeit.'
 
Ruz stelt heel directe vragen, maar precies de juiste vragen om iemand tot nieuwe inzichten te brengen. Ze gaat geen moeilijke onderwerpen uit de weg en graaft net zolang totdat er een obstakel boven is gekomen, waar iemand dan constructief mee aan de slag kan. Dit kan tot heftige momenten leiden, waarna iemand zichtbaar ter plekke opbloeit. Ze geeft een grote boost in iemands zelfontplooiing. De sessies met Ruz zijn altijd een doorslaand succes, ze bereikt in heel korte tijd echt een ommeslag. Een absolute aanrader dus om verder te komen!
Tim Oosterwijk

'en diende ze me van repliek als ze merkte dat m'n antwoord niet duidelijk of eerlijk was.'
 
Ik zocht een eerlijke coach die mij kon helpen met wat ik verder wilde met mijn werk. Tijdens de gezellige bijeenkomsten wist zij vaak de juiste vragen te stellen en diende ze me van repliek als ze merkte dat je antwoord niet duidelijk of eerlijk was. Samen met haar heb ik helder gekregen hoe ik mijn werk wilde vormgeven. Als je een (h)eerlijke, tikkeltje valse coach zoekt om jezelf eens goed in de spiegel aan te kijken, moet je bij Ruz zijn.
Jan-Jaap Klomp
bottom of page